Vi tror att konstant utbildning är avgörande för den personliga utvecklingen. Både privat, och på arbetsmarknaden – inte minst med tanke på att allt fler branscher digitaliseras och att vi i dag beräknas jobba längre än tidigare generationer har gjort. Det krävs att du hela tiden fortbildar dig för att hålla din hjärna stimulerad och ditt CV konkurrenskraftigt. Dessutom är det en underbar känsla att lära sig nya saker. Men för att få människor, i alla samhällsklasser, att verkligen prioritera utbildning i sina liv krävs ett tillgängligt, inspirerande utbud och ett enkelt sätt att ta del av det.

Genom att bygga en modern marknadsplats för att skapa och sälja fysiska utbildningstillfällen tror vi att tusentals personer runtom i Sverige kommer att bli inspirerade att själva börja utbilda inom det de är bra på. Vi kan glädjande nog redan presentera flera sådana exempel:

  • Sara Lidenmark – möbeltapetserare i Stockholm, har börjat arrangera kurser i möbeltapetsering tack vare Skillstarter.
  • Christer Pettersson – författare och profil inom e-handel och digital marknadsföring, har börjat leda kurser tack vare Skillstarter.
  • Jacob Douglas – professionell musiker, har börjat ge ut lektioner i gitarr, piano bas, trummor och inspelningsteknik tack vare Skillstarter.
  • Ludwig Ahn – expert på video och rörlig bild, har börjat erbjuda kurser i bland annat Adobe After Effects tack vare Skillstarter.
  • Charles van Helleputte – utbildad arborist, har börjat ge ut kurser i hur man vårdar och beskär fruktträd tack vare Skillstarter.

Dessa nya skillstarters är ett perfekt komplement till alla de fantastiska företag och människor som redan i dag arrangerar kurser, och som även dessa utgör en avgörande och viktig del av Skillstarters totala utbud av utbildningstillfällen. Alla – oavsett om du är en privatperson med expertkunskaper eller ett helt utbildningsföretag – kan ansluta sig till Skillstarter helt utan fasta kostnader och skapa ett kursutbud med några få enkla klick. På så vis bidrar vi till ett större samt mer nischat och prisvärt utbud av utbildningstillfällen i Sverige. Som hjälper fler att få tillgång till nya kunskaper.

Det är detta som är bakgrunden till Skillstarters vision och långsiktiga uppdrag: Att göra det lättare och mer tillgängligt att utbilda sig – och att inspirera fler att börja utbilda själva på sina egna villkor.

Anslut dig till vårt community du också och hjälp oss att skapa ett klokare Sverige!

/John Sundström, Johan Svanborg och Claes Kjelldorff – grundare av Skillstarter

(Läs gärna mer om vilka vi är här.)

Skillstarters grundare