Privatlektioner i längdskidor i Stockholm

1000 kr inklusive moms


  • Kontakta utbildaren
  • Presenteras av Jonas Böhlmark på PT of Sweden
  • Verifierad utbildare

Om kursen

Vill du ta din längdskidåkning till nästa nivå – eller är du nybörjare och vill lära dig grunderna? Då är du varmt välkommen att boka en av mina uppskattade privatlektioner i längdskidor i Stockholm. Kontakta mig via formuläret ovan så hittar vi en lämplig tid och plats att ses på!

Om Jonas Böhlmark på PT of Sweden

Jag är elitskidåkare och personlig tränare – och jobbar dagligen med att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina träningsmål genom utbildningar, träningsläger och kurser. Jag har som bäst kommit på 84:e plats på Vasaloppet. Anmäl dig till någon av mina kurser, läger eller lektioner så lovar jag att du kommer att utvecklas som skidåkare eller i någon annan konditionssport. Följ gärna min satsning inför Vasaloppet på Instagram: @jonasbohlmark

Agenda

Vi kör en timmes träningspass tillsammans där vi fokuserar uteslutande på dig och det du vill förbättra i din skidåkning.

Vad ingår

En timmes privatlektion i längdskidåkning.

Praktisk information

Platsen för lektionerna är flexibel och anpassas utifrån dina önskemål och tillgång till snö. Men förslagsvis ses vi på Stockholms stadion eller Kristinebergs IP.