Pianolektioner för proffs och nybörjare med Manne Sandström

1100 kr inklusive moms


Om kursen

Om du vill lära dig att spela piano som nybörjare – eller utveckla dina befintliga färdigheter som pianist – så har du kommit helt rätt! Som deltagare på mina pianolektioner får du högkvalitativ undervisning av en erfaren pianist. Vi fokuserar på praktiskt lärande från dag ett och mitt mål är att du ska utvecklas snabbt och uppleva riktig spelglädje bakom pianot.

Om Manne Sandström

Jag har jobbat som proffsmusiker i 20 år, har medverkat i flertalet TV-produktioner och spelat musik runtom i hela världen. Nu vill jag dela min kunskap inom musik med dig! Läs mer om mig på cmcmusic.se/sv/artists/7?slug=manne-sandstrom.

Agenda

Före första pianolektionen går vi igenom din nivå och ditt mål med pianoundervisningen – sedan anpassar jag en lektion för dig. Exempel på vad jag kan lära dig: ✓ Olika pianostilar ✓ Några enkla men roliga låtar att öva på ✓ Hur du tränar ditt gehör och lär dig noter ✓ Vad som krävs för att bli en riktigt duktig pianist ✓ Att kompa på piano ✓ Hur du övar upp fingerstyrkan Börja gärna med att boka in dig på en lektion. Vill du sedan fortsätta så kan vi göra upp detta efter första lektionstillfället.

Vad ingår

✓ Inspirerande och lärorik lektion i piano ✓ Lån av piano och kurslokal ✓ Noter

Praktisk information

Lektionerna hålls på Blanchegatan 18 (vid Tessinparken) i Stockholm.