Nybörjarkurs i massage

1450 kr inklusive moms


Om kursen

Välkommen till en praktisk och väldigt lärorik heldagskurs där vi går igenom grunderna i hur man ger massage på rätt sätt. Det här är en komprimerad version av en längre massageutbildning som ger dig värdefull kunskap du kan använda redan nästa gång du ger massage. Du kommer snabbt att lära dig att upptäcka även små spänningar i musklerna och få kunskap om hur du mjukar upp dessa för att ge maximal avslappning och återhämtning till den du masserar. I korthet: Jag lär dig att uppleva både glädjen och nyttan av att ge riktig massage till någon du tycker om!

Om Stephanie

Jag är utbildad massör på Medicinskt kursforum och jobbar i dag som massör med inriktning mot sportmassage och rehab av idrottsskador. Jobbar även som personlig tränare.

Agenda

Fyra saker du lär dig som deltagare: ✓ Hur du mjukar upp spänningar på rätt sätt ✓ De viktigaste metoderna en massör använder ✓ Så undviker du att förvärra en befintlig skada ✓ Vilka massageoljor och tillbehör som är bäst

Vad ingår

Massagebänk, olja och handdukar ingår i kursavgiften. Tips: Ta med kläder som inte är ömtåliga för fläckar.

Praktisk information

Kursen äger rum på Skeppar Karls Gränd 4 i Gamla Stan i Stockholm. Mer praktisk information skickas per mail i anslutning till kursen.