Møbeltapetrsering OSLO

1200 kr inklusive moms


Om kursen

Kursen kommer hållas på en helg. Lördag och Söndag mellan 10:00-18:00. Innan kursen startar så är det viktigt att vi kommit överens om en möbel som passar din nivå så att den varken är för lätt eller för svår. Dessutom måste vi beställa tyg vilket vi gör minst två-tre veckor innan kursstart. Så ha god framförhållning i denna kursen. Om du inte har egna verktyg så kan du beställa detta genom mig. Viktigast är en bra tapetserartång och kanske en egen sax. alla material så som vadd, tyg, domestik och stoppning tillkommer på priset.

Om Sofie

Jag heter Sofie och jag driver TREKKOTEKET Möbeltapetserer i Oslo på Torshov. Jag vill ha kurs i just möbeltapetsering för att utbilda nyfikna människor och för att träffa lite göttigt folk med samma intressen som jag.

Agenda

10:00 kaffe och hejsan 10:20 vi går igenom era möbler, fotar dem och mallar och börjar strippa möblerna. 11:30 lunch och kaffe 12:15 och framåt. Här kommer alla kursdeltagare säkert hålla på med olika moment så detta är bla sömnad, mallning, lagning av trästomme, grundstoppning, klädsel m.m. Kaffe och fika tar vi när vi behöver lite avbrott. 16:00 Söndag. Alla projekt ska vara i slutspurten. 17:00 Alla avslutar och vi går tillsammans igenom era möbler och det ni lärt er.

Vad ingår

kurs i möbeltapetsering. Lättare lunch, kaffe och fika till alla både lördag och söndag säg till om du har allergier

Praktisk information

TREKKOTEKET sandakerveien 52 0477 OSLO NORGE