Lektioner i trummor och slagverk

1100 kr inklusive moms


Om kursen

Bli en grym trummis! Oavsett din kunskaps- och ambitionsnivå så hjälper jag dig att utvecklas bakom trummorna. Med gedigen erfarenhet och stort engagemang ger jag dig de verktyg, tekniker och tips du behöver för att kunna spela trummor individuellt och i band.

Om Jacob Douglas

Jag har spelat och lärt ut musik sedan barnsben. Jag ligger bakom indiebandet Sonjagon, men står nu på egna ben och tagit steget in i rampljuset med singeln Strawberry Salesman och EP:n Look Out From Schmidt. Lyssna gärna på min musik på Spotify eller Soundcloud: https://play.spotify.com/artist/2kUZsGlC2wBonxMqut4xD0

Agenda

Inför första lektionen går vi igenom din befintliga kunskapsnivå. Jag sätter därefter ihop en anpassad lektion för just dig på en timme. Några exempel på vad du kan lära dig: ✓ Olika moderna trumtekniker ✓ Att hålla takten till olika låtar och musikstilar ✓ Hur du stämmer trummor ✓ Hur du läser trumnoter ✓ Grundläggande kompstilar Om du är nöjd med första tillfället gör vi tillsammans upp en utvecklingsplan med fler lektioner och löpande feedback på din utveckling.

Vad ingår

✓ En timmes skräddarsydd trumlektion ✓ Övningar du kan fortsätta med hemma ✓ Lån av trumset och kurslokal

Praktisk information

Lektionerna äger rum på Kungstensgatan 35 i Stockholm (se karta).