Lär dig spela dragspel – med proffsmusiker Manne Sandström

1100 kr inklusive moms


Om kursen

Dragspel är ett klassiskt och otroligt roligt instrument – men det kan vara svårt att lära sig på egen hand. Vill du lära dig att spela dragspel är du varmt välkommen att boka en privatlektion med mig. Jag lär dig de allra viktigaste grunderna i knapp- eller pianodragspel och visar olika tekniker för att kompa och hur du spelar efter både gehör och noter. Vårt gemensamma mål är att du ska lära dig att spela din egen favoritlåt på dragspel.

Om Manne Sandström

Jag har jobbat som proffsmusiker i 20 år, har medverkat i flertalet TV-produktioner och spelat musik runtom i hela världen. Nu vill jag dela min kunskap inom musik med dig! Läs mer om mig på cmcmusic.se/sv/artists/7?slug=manne-sandstrom.

Agenda

Före första dragspelslektionen går vi igenom vilken nivå du ligger på i dag. Därefter anpassar jag en lektion för just dig. Exempel på vad du kan lära dig av mig: ✓ Grunderna i dragspel ✓ Hur du spelar på gehör och efter noter ✓ Hur du håller takt och rytm ✓ Fingersättning ✓ Olika sätt att kompa ✓ Några enkla låtar att börja med

Vad ingår

✓ En skräddarsydd lektion i dragspel ✓ Lån av dragspel ✓ Noter och övrigt material

Praktisk information

Lektionerna hålls på Blanchegatan 18 i Stockholm (se karta).