Lär dig grunderna i Google Analytics – privat snabbkurs i Stockholm

995 kr inklusive moms


Om kursen

Google Analytics är ett av de bästa verktygen för dig som vill förstå hur dina besökare använder din sajt. Om du vill börja använda verktyget men inte har tiden som krävs för att själv lära dig hur det fungerar är du varmt välkommen att boka denna kurs/lektion med mig – som består av tre timmars privatundervisning där vi utgår helt och hållet ifrån ditt eget Google Analytics-konto och hur du vill kunna använda det i framtiden. Jag som leder kursen jobbar med marknadsföringen och kommunikationen här på Skillstarter – och är dessutom certifierad användare av Google Analytics sedan många år. Passar inte något av de tillgängliga kurstillfällena? Kontakta mig via formuläret så hittar vi en ny tid för dig.

Om John på Skillstarter

Jag är en av Skillstarters grundare och är även en hängiven gitarrist sedan 20 år. Jag ger ut både gitarrlektioner och privatlektioner i Google Analytics här på Skillstarter. Kontakta mig via formuläret om du har några frågor kring mina utbildningstillfällen.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som aldrig tidigare använt Google Analytics – eller som har börjat själv i liten skala men nu behöver hjälp att komma vidare.

Det här lär du dig

✓ Hur du själv kan analysera hur dina besökare använder din sajt ✓ Hur du ser vilka trafikkällor som är viktigast för dig ✓ Hur du kan skapa automatiska rapporter där du löpande ser sajtens utveckling ✓ Hur du enkelt sätter upp mål på sajten och spårar dessa

Agenda

Agendan anpassas utifrån din egen kunskapsnivå – detta kommer vi överens om inför kurstillfället. Hela kursen utgår ifrån ditt eget konto och de insikter du känner att du själv behöver för att kunna använda din sajt ännu mer effektivt än i dag.

Vad ingår

✓ En tre timmars prisvärd introduktion i Google Analytics ✓ Praktiska och värdefulla tips som lyfter din sajt till en ny nivå

Praktisk information

Kursen äger rum på överenskommen plats i Stockholm. Detta gör vi upp innan eller efter bokning.