Kurs i hur du skapar enklare läderhantverk

1950 kr inklusive moms


Om kursen

Välkommen till en praktisk och rolig kurs för dig som vill lära dig att handsy och skapa egna trendiga läderdetaljer och tillbehör – som passfodral, enklare kuvertväskor, iPhone-fordal, visitkorthållare med mera. Du kommer att få grundläggande kunskap i hur man beställer och arbetar i läder, och en chans att skapa ett enklare läderhantverk alldeles själv (med vår hjälp). Detta får du dessutom ta med dig hem! Vid kursens slut har du fått tillräcklig kunskap för att själv kunna skapa enklare läderdetaljer hemma som passar precis din egen stil.

Om Sara Lidenmark

Jag är en erfaren möbeltapetserare som är utbildad vid Träakademien i Kramfors. Jag besitter även kunskap inom läderkreation och tycker att det vore väldigt roligt att få dela denna kunskap med dig!

Agenda

Som deltagare lär du dig: ✓ Att göra ett eget enklare läderhantverk – som du får ta med dig hem vid dagens slut ✓ Vilka verktyg som används vid lädersömnad ✓ Hur läder fungerar som material ✓ Vad för typ av egna detaljer och tillbehör i läder du kan skapa själv vid kursens slut

Vad ingår

✓ Fika och kaffe ✓ Det material du väljer att jobba med ✓ Lån av samtliga verktyg som behövs

Praktisk information

Kursen äger rum i vår verkstad på Tavastgatan 45, på Södermalm i Stockholm. Mer praktisk info skickas per mail efter att du har anmält dig.