Introduktionskurs i Bitcoin och andra kryptovalutor

499 kr inklusive moms


Om kursen

Är du nyfiken på att börja handla med Bitcoin och andra kryptovalutor? Vi ger dig en grundkurs på 60 minuter plus möjlighet att ställa frågor om världens just nu hetaste valuta. På ett år har Bitcoin ökat i värde med 1000 procent. Är det redan för sent att hoppa på tåget? Vilka är riskerna? Vad tror vi händer 2018? Är Bitcoin en bubbla eller kommer vi i framtiden att bara att handla med Bitcoin och andra kryptovalutor? Hur funkar börser som Coinbase och BTCX och plånböcker som Bread och Copay? Varför är många ekonomer livrädda för Bitcoin? Vi ger dig våra svar och berättar om Bitcoins resa från en totalt okänd valuta 2009 fram till idag. Med dig hem får du en unik nybörjarguide som innehåller allt du behöver för att på egen hand börja handla med Bitcoin och andra kryptovalutor. Pris: 499 kronor inklusive moms. Krypto-revolutionen kan jämföras med en guldrusch. Vi vill att denna introduktion ska vara en bra spade för dig att börja gräva med.

Om Viggo Cavling

Vi som ansvarar för kursen heter Viggo Cavling och Tove Andersson. Viggo är entreprenör, journalist och krönikör i Breakit och Tove är AD på NORD DDB och grundare av gruppen KryptoGäris. Vi är inte knutna till någon aktör på denna marknad.

Målgrupp

Denna kurs/utbildning vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i hur Bitcoin fungerar och hur du själv kan börja handla med denna eller andra kryptovalutor.

Agenda

Kursen består av en timmes föreläsning, med tid för frågor på slutet.

Vad ingår

✓ En timmes Bitcoin-kurs på Obaren vid Stureplan 4 i Stockholm

Praktisk information

Den här Bitcoin-kursen äger rum på Obaren på Stureplan 4 i centrala Stockholm. Ytterligare praktisk information skickas per mail någon dag före kurstillfället.

Omdömen

John Wallmark
2018-01-18 20:00
En intressant och allmänbildande introduktion till Bitcoin och blockkedjetekniken. Rekommenderas