Grundkurs i studio och inspelningsteknik

1100 kr inklusive moms


Om kursen

Den här kursen är perfekt för dig som vill lära dig att skapa musik och göra egna inspelningar i en studio. Du behöver inga förkunskaper mer än ett intresse av att lära dig hur processen fungerar. Du kommer snabbt att inse hur roligt det är att skapa musik – oavsett om det är dina egna eller andras låtar – och hur enkelt det är att få till bra kvalitet med rätt utrustning, program och kunskap.

Om Jacob Douglas

Jag har spelat och lärt ut musik sedan barnsben. Jag ligger bakom indiebandet Sonjagon, men står nu på egna ben och tagit steget in i rampljuset med singeln Strawberry Salesman och EP:n Look Out From Schmidt. Lyssna gärna på min musik på Spotify eller Soundcloud: https://play.spotify.com/artist/2kUZsGlC2wBonxMqut4xD0

Agenda

Som deltagare lär du dig: ✓ Grundläggande om ljudteknik ✓ Att micka upp på rätt sätt ✓ Vilka akustiska principer du måste känna till ✓ Hur du spelar in och mixar en låt i en studio ✓ Hur ljud sprider sig i rummet Är du nöjd med första kurstillfället och vill fördjupa dina kunskaper kan vi göra upp en fortsättningsplan med fler kurstillfällen och personlig feedback på din utveckling.

Vad ingår

✓ En professionell och rolig kurs i inspelningsteknik ✓ Lån av min studio ✓ Fika och kaffe

Praktisk information

Kursen äger rum på Kungstensgatan 35 i Stockholm (se karta).