Gitarrlektioner i Stockholm – med proffsmusiker Manne Sandström

1100 kr inklusive moms


Om kursen

Vill du lära dig att spela gitarr som nybörjare – eller utveckla dina befintliga färdigheter som gitarrist – så är du varmt välkommen att boka mina privatlektioner i gitarr i Stockholm. Som deltagare får du högkvalitativ och anpassad undervisning av en erfaren gitarrist. Vi fokuserar på praktiskt lärande från dag ett och mitt mål är att du ska utvecklas snabbt och uppleva riktig spelglädje vid gitarren.

Om Manne Sandström

Jag har jobbat som proffsmusiker i 20 år, har medverkat i flertalet TV-produktioner och spelat musik runtom i hela världen. Nu vill jag dela min kunskap inom musik med dig! Läs mer om mig på cmcmusic.se/sv/artists/7?slug=manne-sandstrom.

Agenda

Före första gitarrlektionen går vi igenom din nivå och ditt mål med undervisningen – sedan anpassar jag en lektion för dig. Exempel på vad jag kan lära dig: ✓ Olika gitarrstilar ✓ Några enkla men roliga låtar att öva på ✓ Hur du tränar ditt gehör och lär dig noter ✓ De viktigaste ackorden ✓ Att kompa till band ✓ Tekniker för att lära dig solon Börja gärna med att boka in dig på ett första lektionstillfälle. Vill du sedan fortsätta så kan vi göra upp detta i ett senare skede.

Vad ingår

✓ En grymt lärorik och rolig privatlektion i gitarr ✓ Lån av gitarr och kurslokal ✓ Kaffe och fika

Praktisk information

Gitarrlektionerna äger rum på Blanchegatan 18 (vid Tessinparken) i Stockholm. Du kan avboka kostnadsfritt fram till två dagar före lektionen äger rum. Kan du inte något av de tillgängliga lektionstillfällena får du gärna maila info@skillstarter.se så hittar vi tillsammans en tid som passar oss båda.