Gitarrlektioner för nybörjare

300 kr inklusive moms


Om kursen

Vill du börja spela gitarr? Med tjugo år som gitarrist i ryggen är jag i sådana fall din perfekta gitarrlärare. På den här introduktionskursen kommer vi först att gå igenom grunderna i hur man stämmer en gitarr, för att sedan fokusera uteslutande på att lära dig de viktigaste ackorden så att du kan komma igång och spela några enkla låtar. Det är roligt och lärorikt på samma gång.

Om John på Skillstarter

Jag är en av Skillstarters grundare och är även en hängiven gitarrist sedan 20 år. Jag ger ut både gitarrlektioner och privatlektioner i Google Analytics här på Skillstarter. Kontakta mig via formuläret om du har några frågor kring mina utbildningstillfällen.

Målgrupp

Lektionerna vänder sig till dig som är nybörjare på gitarr. Inga förkunskaper krävs.

Det här lär du dig

✓ Hur du tar de viktigaste ackorden ✓ Tekniker för att hålla rytm ✓ Grunderna i hur man stämmer en gitarr ✓ Att spela en enklare låt

Agenda

Vi ses på överenskommen plats och startar därefter lektionen. Vill du fortsätta att ta lektioner efter första tillfället så sätter vi tillsammans upp en utvecklingsplan som passar dig.

Vad ingår

Gitarr och sånghäfte ingår under lektionstillfället. Du behöver en egen gitarr för att kunna öva mellan tillfällena.

Praktisk information

Lektionerna äger rum på Turbinvägen 13, Järla Sjö i Nacka. Alternativt hemma hos dig om du bor i Stockholmsområdet. Detta kan vi göra upp efter bokning. Lektionerna kan avbokas utan kostnad fram till dagen före.