Facebook-kurs för företag – steg 2

7995 kr inklusive moms


Om kursen

Dags att avancera! Du som redan jobbar med Facebook förstår möjligheterna att nå ut med ditt budskap. Detaljer är avgörande, men de är lätta att missa! Den här kursen hjälper dig att diagnosticera varför du inte uppnår resultatet du vill ha och ger dig verktyg för att verkligen accelerera i dina strategier. Kursledare är Rickard Eriksson – grundare av världens första vinstgivande sociala media, LunarStorm. Han är pedagogisk och kan allt om konvertering på nätet. Rickard är vår mest aktiva utbildare med kurser i hela landet.

Om Nischad Utbildning

Nischad Utbildning är ett företag som satsar på ett fåtal riktigt duktiga föreläsare där konvertering alltid är målet. En kurs som inte ökar deltagarföretagets inkomster är en dålig kurs. Alla våra kurser utgår från detta enkla mantra. Vi brinner för våra utbildningar och den konsultverksamhet vi är involverad i. Kvalitén kommer alltid hamna i första rummet. En kurs hos Nischad Utbildning kommer betala sig!

Målgrupp

Detta är en avancerad kurs med många praktiska inslag. Vi fördjupar oss i hur man kan jobba med Facebook för att öka konvertering och bygga varumärke. Kursen är nischad mot dig som redan jobbar aktivt med Facebook, har bra koll på målgrupper och hur man skapar virala inlägg.

Det här lär du dig

✓ Hur du kombinerar text, bild och målgrupp för maximalt resultat ✓ Strategi kring algoritmer som styr vem som ser vad när ✓ Att utnyttja algoritmerna till din fördel ✓ Specialfunktioner i annonseringsverktyget ✓ Retargeting ✓ Look-alike Modeling ✓ Facebook Pixeln ✓ Att ta beslut utifrån rätt sorts mätvärden – vi plockar siffror direkt från Facebooks databas

Agenda

Observera att kursen arrangeras i ett flertal städer under 2018. Följande kursdatum gäller i respektive stad: Stockholm – 7 februari Göteborg – 8 februari Malmö – 13 februari Stockholm – 16 maj

Vad ingår

✓ En omtyckt Facebook-kurs med LunarStorms grundare som kursledare ✓ Lunch och fika ✓ Kursmaterial

Praktisk information

Under kursen så jobbar du praktiskt med egen dator. WiFi finns på plats. Mer information om exakt adress i respektive stad skickas per mail efter att du har anmält dig.