Facebook-kurs för företag – steg 1

7995 kr inklusive moms


Om kursen

Är du en av dem som kollar Facebook var tionde minut? Då vet du vilket genomslag vissa företag och produkter har. Är du inte en av dem så kommer du snart bli – för att kolla hur det går för ditt eget varumärke! Varför ser du vissa annonser gång på gång men ingen som helst reklam för Agdas garnbutik? Vi lär dig knepen. Kom igång och tjäna pengar med hjälp av Facebook! Kursledare är Rickard Eriksson – grundare av världens första vinstgivande sociala media, LunarStorm. Han är pedagogisk och kan allt om konvertering på nätet. Rickard är vår mest aktiva utbildare med kurser i hela landet.

Om Nischad Utbildning

Nischad Utbildning är ett företag som satsar på ett fåtal riktigt duktiga föreläsare där konvertering alltid är målet. En kurs som inte ökar deltagarföretagets inkomster är en dålig kurs. Alla våra kurser utgår från detta enkla mantra. Vi brinner för våra utbildningar och den konsultverksamhet vi är involverad i. Kvalitén kommer alltid hamna i första rummet. En kurs hos Nischad Utbildning kommer betala sig!

Målgrupp

Kursen är anpassad för dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook och som nu vill sätta i gång på riktigt. Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din Facebooksida!

Det här lär du dig

✓ Vad du praktiskt behöver göra för att se önskat resultat ✓ Hur du lägger upp både kort- och långsiktig strategi för din satsning ✓ Hur du skapar text- och bildinnehåll som hjälper dig att nå ditt mål ✓ Vad som passar din målgrupp och hur du möter den ✓ Att använda annonsverktyget för att få maximal framgång med dina inlägg och annonser ✓ Att överblicka funktioner som är värda att fördjupa sig i för ditt företags framgång ✓ Facebooks algoritmer och hur du använder dem till egen nytta för att se till att ditt meddelande når fram

Agenda

Observera att kursen arrangeras i ett flertal städer under 2018. Följande kursdatum gäller i respektive stad: 30 januari – Östersund 31 januari – Gävle 14 februari – Linköping 15 februari – Motala 20 februari – Uppsala 21 februari – Stockholm 22 februari – Västerås 6 mars – Jönköping 20 mars – Järfälla 21 mars – Linköping 10 april – Örebro 12 april – Göteborg

Vad ingår

✓ En omtyckt Facebook-kurs med LunarStorms grundare som kursledare ✓ Lunch och fika ✓ Kursmaterial

Praktisk information

Under kursen så jobbar du praktiskt med egen dator. WiFi finns på plats. Mer information om exakt adress i respektive stad skickas per mail efter att du har anmält dig.