Ditt personliga hem

550 kr inklusive moms


Om kursen

Du är intresserad av inredning och vill skapa ert personliga hem, samtidigt svårt att "få till det" En lykta skapar inte en ny stil, det är lätt att det blir spretigt och en osäker miljö. Lär dig att se hur du skapar helheten, var lägger jag tyngdpunkten och prioriterar rätt med investeringen vid tex. en renovering. Välkomna till en kurs som hjälper dig i inrednigsjungeln.

Om Anna-Karin

Inredare och Driver www.cancaninterior.com Jag inreder alltifrån privata till företagsuppdrag. Startade med homestyling i Sigtuna 2003 vilket ledde vidare till uppdrag dit kund flyttade istället. Ett gott betyg isig. Tidigare kursledare i diverse it - verktyg

Det här lär du dig

Skapa moodboard Att analysera och hitta din/er stil Praktiskt kontra estetisk inredning Att inreda personligt.

Agenda

Nya trender * styling tips * inspirerande lösningar * tips inför renoveringar,* att hitta sin still och hålla den * Ta gärna med bilder från ditt hem för konsultation. Vi skapar moodboard och är kreativa.

Vad ingår

Material för att skapa moodboard, fika och naturligtvis tar du med din moodboard hem.

Praktisk information

Med tag bilder från ditt hem, gärna där du planerar att renovera eller inreda. Se till att det finns helhetsbild, närbilder på material såsom golv, väggar, möbler som är befintliga och skall vara kvar tex. soffa, matta och andra vikitiga utgångspunkter.