Bota din talarrädsla - Individuell kurs

1600 kr inklusive moms


Om kursen

Alldeles för många människor känner skräck för att tala inför publik, och hindrar sig därför från att avancera i sin karriär, hålla presentationer eller stå upp för sig själva i argumentationer. Om du upplever att din rädsla hindrar dig från att förverkliga dina mål och drömmar är det här kursen för dig.

Om Jennie

Jag är talarcoach sedan 14 år och har hjälpt tusentals människor att få självförtroende i att prata inför publik. Jag är utbildad retoriker på Södertörns högskola och har även studerat Neuroledarskap på Neuroleadership institute i New York. Jag arbetar både med grupper såsom ledningsgrupper, säljteam och även individuellt med människor som vill bli bättre på att säga ifrån på möten, göra sin röst hörd i andra sammanhang eller presentera bättre och tryggare.

Målgrupp

Du som känner att det inte är rimligt att din talarrädsla ska hindra dig från att nå dina mål i livet, t ex hålla presentationer eller våga tala inför publik. Du vet rent logiskt att det inte borde vara så jobbigt, men din känsla är starkare än logiken och du vet inte hur du ska komma förbi den.

Det här lär du dig

- Hur din hjärna är programmerad för överlevnad - Vad orsakar den kraftiga reaktionen i kroppen. - En metod från neuroledarskapen för att bota din talarrädsla. - En metod från retoriken för att bota din talarrädsla. - Ett sätt att förbereda dina presentationer så du slipper oro och spar tid. - Hur du själv kan göra dig tryggare genom planering och förberedelser.

Agenda

En vecka före kursen får du en enkät du fyller i och skickar tillbaka till mig. - Start med genomgång av din enkät och syftet med kursen - Neuroledarskapens forskning om varför vi känner talarrädsla - Retorikens forskning om varför vi känner talarrädsla - Öva dig i neuroledarskapens metod att bota rädslan + reflektera och skriv ner dina insikter - Öva dig i retorikens metod att bota rädslan + reflektera och skriv ner dina insikter - En metod för att förbereda dina presentationer smart och effektivt för att slippa oro och sömnbrist. - Personlig handlingsplan för att öva på metoderna efter kursen.

Vad ingår

- Fika! Kaffe, thé och frukt. - En lathund med metoderna och tipsen.

Praktisk information

Kursen hålls live eller digitalt: Live: Villa Ludvigsberg på Södermalm, Ludvigsbergsgatan 20, T-bana Mariatorget och 3 minuters promenad. Digitalt: Skype eller Zoom.us. Du får mer information när du anmält dig och du kan kostnadsfritt avboka kursen fram till 2 veckor före start. Vill du komma fler tillfällen skapar vi gemensamt en utvecklingsplan för dig.