Backträning och styrkepass i Hammarbybacken

250 kr inklusive moms


  • Kontakta utbildaren
  • Presenteras av Jonas Bölmark på PT of Sweden
  • Verifierad utbildare

Om kursen

Varmt välkommen till Stockholms kanske allra mest givande träningspass. Som deltagare stärker du både din kondition och styrka och får dessutom göra det i en härlig grupp. Om du satsar på att genomföra Vasaloppet 2018 eller något annat långlopp är detta den perfekta uppladdningen. Efter varje avslutat pass kommer du garanterat att känna dig starkare och att du orkar allt mer.

Om Jonas Bölmark på PT of Sweden

Jag är elitskidåkare och personlig tränare – och jobbar dagligen med att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina träningsmål genom utbildningar, träningsläger och kurser. Jag har som bäst kommit på 84:e plats på Vasaloppet. Anmäl dig till någon av mina kurser eller lektioner så lovar jag att du kommer att utvecklas som skidåkare eller i någon annan konditionssport. Följ gärna min satsning inför Vasaloppet på Instagram: @jonasbohlmark

Agenda

Vi samlas ombytta och klara vid vid 19.00. Passet inleds med backträning och avslutas alltid med ett styrkepass. Träningspasset genomförs varje måndag i september och oktober mellan 19:00-20:30.

Vad ingår

✓ Ett givande träningspass i Hammarbybacken ✓ Tips på styrkeövningar som stärker dig som längdskidåkare

Praktisk information

Träningspasset äger rum vid Hammarbybacken i Stockholm.