Lägg upp en kurs du också

Inga fasta avgifter eller bindningstider.

Skillstarter är en modern plattform som gör det enkelt att sälja, marknadsföra och hantera dina utbildningstillfällen – oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Anslut dig till vårt växande community av utbildare du också! Du kommer igång med några få klick.

1. Lägg upp valfri kurs

Det här steget går både snabbt och smidigt. Dessutom: Det är helt gratis och du förbinder dig inte till någonting.

2. Ta emot bokningar

Så snart kursen är upplagd kan deltagarna börja anmäla sig. Vi hjälper dig att få fler deltagare via digitala kampanjer, sökmotoroptimering och synlighet i media.

3. Få betalt

När kursen genomförts hamnar pengarna på ditt konto. Vi behåller 10% av det belopp din kurs har fått in via vår sajt. Inga andra kostnader tillkommer.

Lägg upp kurs helt gratis
Vill du ha hjälp att lägga upp en kurs? Maila john@skillstarter.se
Christer Pettersson

Christer Pettersson – Författare inom digital marknadsföring

”Skillstarters plattform var startskottet för mig att börja göra egna kurser. Den är enkel och smidig att använda och min första kurs fick fler deltagare än jag vågat hoppas på”.
Jonas Böhlmark

Jonas Böhlmark – elitskidåkare och personlig tränare

”Skillstarter tillför precis det jag behöver för hanteringen av mina utbildningstillfällen inom skidåkning och träning. Jag tror att Skillstarter kommer att bli en mycket viktig plats att synas på för alla typer av utbildare i framtiden”.
IDG Academy

Viktor Sandberg – Ansvarig för IDG Academy

”Skillstarter är ett effektivt sätt för oss att nå ut till fler potentiella deltagare utan att ta någon risk. Vi får dessutom alltid snabb och bra service från teamet bakom sajten.”
Kom i​gång du också
Behöver du mer info innan du kommer igång? Kolla in vår FAQ eller maila john@skillstarter.se